5 ting du bør vite om kosmetisk tannlegen

tannbleking

Er du helt fornøyd med smilet ditt? Hvis du er som de fleste, er det noe rom for forbedring. Den gode nyheten er at alternativene i kosmetisk tannbehandling kan forvandle tennene dine for å hjelpe deg med å nyte fullstendig smiletillitasjon. Fortsatt ikke klar til å ta spranget? Din kosmetiske tannlege har de fem beste tingene du bør vite om kosmetisk tannlegen.

# 1: Kosmetisk tannbehandling korrigerer et antall problemer
Mange tror feilaktig at kosmetisk tannbehandling handler om å gjøre tennene hvitere eller større. Men det er ikke sannheten. Behandlinger i kosmetisk tannbehandling kan korrigere en rekke tannfeil. Tannimplantater og naturlig utseende kroner, for eksempel, forbedre form og funksjon av tennene dine – eller hvordan de ser ut og hvordan de fungerer. Så hvis du har savnet, ødelagt, spaltet, sprukket, feiljustert, ukjent og / eller farget tenner, kan kosmetisk tannbehandling gi en fantastisk løsning.

# 2: Du har en rekke alternativer
Kosmetisk tannbehandling handler ikke bare om å gjøre tennene større og lysere. Du har en rekke behandlingsvalg, og de fleste er svært tilpassbare for å passe dine presise smile ønsker. Tross alt vet vi ikke alle vil ha et nyhetsankerslag.

Inlegg / pålegg, eller porselen fyllinger
Komposittbinding korrigerer små ufullkommenheter raskt og smertefritt
Tannbleking brukes til å bryte gjennom flekker og forynge smilet
Dental finér for å korrigere et antall kosmetiske feil på en gang
Tannimplantater for enkel eller flere tann erstatning

# 3: Minimalt invasiv
De fleste kosmetiske tannbehandlinger er minimalt invasive. Dental finér, for eksempel, kan helt forandre utseendet på smilet ditt med bare liten fjerning av tannemaljen. Profesjonell tennbleking er helt ikke-invasiv. Du trenger ikke å ofre dine naturlige tenner i bytte for vakre tenner.

# 4: Smertefri
Mange mennesker vil gjerne gjennomgå en slags kosmetisk prosedyre, men de kan bare ikke møte tannlegenes kontor. Ikke la din tannfobi komme i veien for smiltransformasjonen din!

# 5: Flere mennesker velger kosmetisk tannlege enn noen gang
En annen ting du bør vite om kosmetisk tannlegen er at den er mer populær enn noen gang før. Har du lagt merke til at dine jevnaldrende smiler litt lysere enn vanlig på det siste? Nå vet du hvorfor.